top of page
d1sc08948.JPG

Magnetphotography Elise Kulmala

Olen taidemaalari ja suunnittelija Tampereelta.
Olen piirtänyt ja maalannut koko ikäni itse oppien ja rohkeasti kokeillen eri tekniikoita ja materiaaleja. Teen kaikenlaisia projekteja, logon suunnittelusta isoihin ja näyttäviin seinämaalauksiin. Pystyn toteuttamaan lähes mitä vain, mitä asiakas toivoo. Vain taivas on siis rajana, kun lähdetään miettimään yhdessä, millainen olisi juuri sinulle se mieluinen teos. 

Jenni Artimaa

Minun tarinani

Ai mistä kaikki alkoi?
 
Pienenä saatoin viettää tunteja omassa huoneessa piirtäen ja askarrellen. Aikuisena lapsuudenkotia tyhjentäessä löytyikin iso pino äidin säästämiä papereita, joissa oli minun tekemiä piirustuksia Pokemoneista Muumeihin. Olen siis pienestä asti ollut pikkutarkka näpertäjä, jolla on erityinen taito käsissä ja kyky hahmottaa paperille näkemänsä.
Kuitenkin itsellä meni aikaa tajuta, että osaan jotain erityistä. Olin silloin lukioikäinen, kun huomasin kuvaamataidon tunnilla, että sain kannustusta tehdä rohkeasti töitäni. Jatkoin vapaa-ajallani taiteen tekemistä piirtämällä lyijykynällä pieneen vihkoon kopioiden netistä löytyviä valokuvia ja tehden pieniä öljyväri-/akryylitöitä. Jonkun työn uskalsin sitten jakaa sosiaalisessa mediassa ja muistan sen yhden kommentin: "En tiennytkään, että osaat noin hyvin piirtää! Suunnittelisitko minulle joskus tatuoinnin?" 
Pikkuhiljaa sana kiiri, kun julkaisin ensimmäisiä töitäni. Myin jo valmiiksi tekemiäni akryylimaalauksia, suunnittelin tatuointeja ja tein tutuilleni heidän valokuvista lyijykynätöitä. Kun paperi ja canvas-taulu eivät enää riittäneet, tein asuntoni seinään ison seinämaalauksen, jonka myötä minua kysyttiin maalaamaan silloisten työpaikkojeni seinille logoja ja muita kuvia. 
_DSC2590_edited_edited.jpg
"Dare I say, I will paint anything"

Magnetphotography, Elise Kulmala

_DSC2648_edited.jpg

Magnetphotography Elise Kulmala

En enää edes tiedä, kuinka monen kotoa tai iholta löytyy minun tekemääni taidetta, mutta olen siitä todella kiitollinen, että juuri minua on pyydetty niitä tekemään. Tällä hetkellä isoimmat nähtävillä olevat teokset löytyvät Ilves Bar&Night Tampereen, Siipiweikot Tampereen, Hämeenlinnan Puisto Brgr:n ja Nokia Arenan Karaokebaarin seiniltä.

Tulevaisuudessa toivon saavani paljon uusia projekteja ympäri Suomea ja miksei myös ulkomailta. Kuten joskus yksi tuttuni antoi minulle nimen "Pikku Picasso", aion tehdä Artimaan nimestä vielä yhtä tunnetun kuin itse Picassosta.

-Jenni ARTimaa

bottom of page